Tormenta Azul 08.03.2014. Océano Índico
Mixta sobre metacrilat
84 × 90 cm
Currículum vitae

Les obres d’Adrián Espinós compten amb un element molt característic: l’ús del metacrilat transparent com a suport pictòric. L’artista, en el seu afany per transcendir les dimensions de l’obra, treballa aquest material per ambdues cares i amb tècniques molt diverses, potenciant-ne allò que ell anomena “dimensió conceptual”, una dimensió que correspon a tot allò que ell plasma a la banda de darrera del metacrilat transparent., actuant al límit entre la pintura i l’escultura.

Espinós explora el món de la naturalesa, intenta capturar-la com a procés orgànic i físic, com a successió d’esdeveniments més que com a una imatge. Així doncs, les seves obres estan connectades entre sí, ja que una és la causa o la conseqüencia de la següent, generant d’aquesta manera una sèrie infinita que articula el seu discurs expositiu

Adrián Espinós és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i tot i la seva joventut, compta ja amb un bagatge internacional que es reflexa a les seves obres. Ha complementat els seus estudis amb programes d’intercanvi internacional a la Kunstakademie de Münster (Alemanya), Massachussets College of Art design (EUA), i University of Art and Design de Helsinki (Finlàndia). També ha participat en una beca de residència a Lepsien Art Foundation (Dusseldorf- Abu Dhabi) i exposat en diverses galeries de Helsinki, Münster i Barcelona. Va ser guardonat amb el premi al millor artista emergent durant la fira SWAB el 2015.

Trayectoria 4
Mixta sobre metacrilat
50 × 50 cm
Tormenta Azul. Preanálisis
Mixta sobre metacrilat
108 × 185 cm
Muestra orgánica 0002 TralfaLAB
Mixta sobre metacrilat
40 × 40 cm
Barrow Island TralfaSAT
Mixta sobre metacrilat
90 × 90 cm
Experimento 1
Mixta sobre metacrilat
40 × 40 cm