Saturación 24
Acrílic sobre tela
27 × 35 cm

El col·lectiu  “Di+lA” és una parella artística que parteix de la intervenció i exploració de la relació que s’estableix entre la pintura i el seu suport a l’hora de crear una obra. Aquest plantejament pictòric està unit a una reflexió del pintor  Maurice Denis:

“Un quadre abans d’arribar a ser un cavall de batalla, una dona nua o una anècdota qualsevol és essencialment una superfície plana coberta amb colors organitzats d’acord amb un cert ordre. “

Seguint aquesta premisa, les seves obres són essencialment superfícies cobertes de colors que ens generen emoció i curiositat alhora, i que pretenen que l’espectador més enllà del primer impacte estètic generat per la satuació cromàtica que caractaritza les seves obres, també es faci aquest plantejament pictòric que proposen com a col·lectiu:  per què les obres s’han de pintar únicament amb pinzell i de manera tradicional? per què és sempre la matèria que ha de buscar el suport?

Di+lA group són llicenciats en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València (UPV). Van ser seleccionats en el concurs  ART<35. A més, en els últims anys han expoesat la  seva obra en alguns centres d’ art com: La caja blanca del Centro Cultural Las cigarreras (Alicante). ”Incubarte 7 Festival Internacional de Arte”, Espacio expositivo Ibercaja (Valencia). “Mirar desde el espacio”, Fundación Chirivella Soriano (Valencia) etc.

Saturación 27
Acrílic sobre tela
35 × 27 cm
Saturación 20
Acrílic sobre tela
35 × 27 cm
Saturación 28
Acrílic sobre tela
41 × 33 cm
Saturación 27
Acrílic sobre tela
27 × 35 cm
Saturación 21
Acrílic sobre tela
35 × 27 cm
Saturación 26
Acrílic sobre tela
41 × 33 cm